Aanbod

De volgende programma’s zijn beschikbaar.

Kennismakingsworkshop

De kennismakingsworkshop bestaat uit een les van circa 1 uur. Tijdens de workshop leg ik de basis uit van het boogschieten met een traditionele boog. De focus zal liggen op de basistechniek en het veilig omgaan met de boog. De basis techniek bestaat uit de beweging inclusief ademhaling.

Afhankelijk van het weer zal dit binnen of buiten plaatsvinden.

Per workshop is er ruimte voor 6 deelnemers. Dit is inclusief het gebruik van bogen en pijlen. Zie de agenda voor de beschikbare momenten, of neem contact met mij op. Het is verplicht om vooraf aan te melden.

Lessen

Tijdens de lessen gaan we verder in op de techniek.

De les van circa 60 minuten zal in het teken staan van het verfijnen van de techniek. Beweging in harmonie met de ademhaling. Visualiseren van de beweging.

De kosten voor de lessen zijn  €15,- per keer.

Individuele les

De lessen zullen bestaan uit het aanleren van de basis techniek, veiligheid en ook in het teken staan van beweging in harmonie met de ademhaling. Visualiseren van de beweging. Dit is een echte anti stress les.

Dit is een individuele les waarbij waarbij je de volledige aandacht ontvangt. Dit maakt de les ook intensiever omdat er veel geschoten zal worden.

De kosten voor een individuele les is €40,-. Dit is uiteraard inclusief het gebruik van een boog en pijlen.

Maatwerk

Het is ook mogelijk om tijdens evenementen demonstratie te geven.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur een mail naar info@nuishetdoel.nl of bel 06 38 35 92 54